Το Symposio @ Ark, το φεστιβάλ δημιουργικής τοπικής κουζίνας από όλη την Ελλάδα, που συνδιοργανώνουν το βραβευμένο εστιατόριο Ark στην Γλυφάδα και το περιοδικό Αθηνόραμα κοιτά ει προς βορράν. Την Πέμπτη 3 Μαΐου την κουζίνα του Ark καταλαμβάνει ο σεφ Νίκος Κοντοσώρος του αγαπημένου εστιατορίου Κοντοσώρος στο Ξινό Νερό Φλώρινας ο οποίος θα ετοιμάσει για τους αθηναίους φίλους του ένα μενού αντιπροσωπευτικό του τόπου καταγωγής του, των προϊόντων της μακεδονικής γης και των μοναδικών δεξιοτήτων του.

Ετοιμαστείτε να γευτείτε:
To καλωσόρισμα του σεφ

Βελουτέ σπαραγγιού με κρουτόν και παρμεζάνα

Ορεκτικό
Χαβιάρι από πιπεριές Φλωρίνης με κύβους τηγανητής φέτας

Κυρίως
Τραχανάς με μοσχαρίσια κεφτεδάκια, αρωματισμένος με «τσουμπρίκα»

Επιδόρπιο
Γλυκό χυλοπιτάκι

Ένας δημοσιογράφος – γευσιγνώστης του Αθηνοράματος θα αναλάβει να μας ξεναγήσει στην κουζίνα του Νίκου Κοντοσώρου.  

Κοντοσώρος στο Symposio @ Ark,  Γρ. Λαμπράκη 2, Γλυφάδα, Πέμπτη 3 Μαΐου, ώρα 21:00. Τιμή: 40 € / άτομο. Κρατήσεις: www.symposioatark.gr , τηλ. 210 8948882