Το νέο εστιατόριο, στο Κεφαλάρι, Abovo, που θα το ανακαλύψεις στον όροφο, με τη φοβερή βεράντα, θα σε κερδίσει για την creative κουζίνα του, το μοντέρνο ύφος, και το εξυπηρετικό προσωπικό του.

Σε έναν λιτό και ατμοσφαιρικό χώρο με θέα τα πανύψηλα δένδρα της πλατείας Κεφαλαρίου και των αστεριών του ουρανού (όταν ο καιρός το επιτρέπει) μιας και το εστιατόριο διαθέτει ανοιχτή βεράντα, σερβίρονται πιάτα που εντυπωσιάζουν με τη γεύση, την αισθητική και την «παιχνιδιάρικη» διάθεσή τους όπως:


 Φουά γκρα σωτέ, ελαφρά καπνισμένο, με φρέσκο καλαμπόκι & σάλτσα τζίντζερ, χέλι καπνιστό στη σχάρα με σάλτσα εσπεριδοειδών & πουρέ παντζαριού,χτένια με πουρέ αγκινάρας Jerusalem, σολομός φρέσκος ψημένος σε κενό αέρος, σε σόγια και αφρό από wasabi,φρέσκες γαρίδες Αμβρακικού κριθαρότο με ντοματίνια και βασιλικό, ψαρονέφρι με πολέντα (χυλό καλαμποκιού) & μουστάρδα από σταφύλι,black Angus Porterhouse ή Rib eye με ποικιλία φρέσκων μανιταριών σωτέ & δύο σάλτσες (μπεαρναίζ και πιπέρι Java).

Η πλούσια λίστα κρασιού , αποσταγμάτων και ηδύποτων από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, καθώς και τα επιδόρπια που παρασκευάζονται όλα στην κουζίνα του ABOVO, έρχονται να ολοκληρώσουν την απόλαυση.

 

Καθημερινά από τις 20:30

Τιμή: ?30-35 άτομο με κρασί.

Info:

Κολοκοτρώνη 37 (1ος όρ.), Κεφαλάρι
Τηλ.: 2108015324-5


Πηγή: athensmagazine.gr