Το αλέγκρο του ταμπεραμέντο -και- στην κουζίνα είναι ένα από τα στοιχεία... που τον έχουν εδώ και χρόνια καθιερώσει ως έναν εκ των καλύτερων σεφ της Αθήνας. Ο Fabrizio Buliani, έπειτα από 21 ολόκληρα χρόνια (υπερ)επιτυχημένης πορείας σε ελληνικά εστιατόρια (Boschetto, Βαρούλκο, Spuntino, κ.α), αλλά και έχοντας διατελέσει ακόμη και προσωπικός σεφ του Gianfranco Ferre, για πρώτη φορά πραγματοποιεί το δικό του επαγγελματικό βήμα.

Eδώ θα δοκιμάσεις απλή, φυσικά αυθεντικά ιταλική κουζίνα, στην οποία τα μυρωδικά κατέχουν έναν διακριτικά πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όσο για το τι θα πιεις, ο Fabrizio έχει προσαρμόσει στο μενού του μια εξαιρετικά προσεγμένη και μικρή λίστα ιταλικών κρασιών (με τιμές που δεν ξεπερνούν τα €14 ανά φιάλη), ενώ η υπηρεσία Bring your Own Wine, είναι αυτή που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μιας και επιτρέπει τόσο σε οινόφιλους όσο και σε πελάτες που επιθυμούν να μειώσουν το λογαριασμό να περάσουν όμορφα και «μεθυστικά» την ώρα τους.

Σπευσσίπου 8, Κολωνάκι, τηλ. 210 7247180