Ξαφνιαστήκαμε όταν φίλοι μάς είπαν ότι άνοιξε φτηνό μαγαζάκι στο Χολαργό και με την πρώτη ευκαιρία επισκεφτήκαμε το “Work”. Η έκπληξη ήταν μεγαλύτερη όταν μπήκαμε σε αυτό το μεγάλο αλλά συνάμα ζεστό χώρο, τον οποίο ο Αλέξανδρος και η Μαρίνα άνοιξαν πριν περίπου ένα χρόνο.

Το “Work” διαθέτει και παταράκι για πιο ιδιωτικές καταστάσεις, χώρο έξω με τραπεζάκια για το καλοκαίρι και γενικώς μίνιμαλ διακόσμηση με πολύ (μα πάρα!) πολύ προσωπική δουλειά.

Αν και πήγαμε βράδυ, σίγουρα θα είναι όμορφα και για καφεδάκι το πρωί, καθώς οι μεγάλες τζαμαρίες του θα επιτρέπουν άπλετο φως στα τραπεζάκια μέσα. Το “Work” λοιπόν, είναι ένα διαφορετικό για την περιοχή καφέ-μπαρ το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει και τη στέγη για διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις.

Τα παιδιά μάς μίλησαν για εκθέσεις που ετοιμάζουν, για μικρά live, για προβολές ταινιών αλλά και διάφορα workshops. Ένα καινούριο λοιπόν στέκι στο Χολαργό, με άποψη στις τιμές, τις μουσικές (ακούσαμε dub, reggae, funk, soul κ.α.) αλλά και τον τρόπο που λειτουργεί.

Διεύθυνση

Βουτσινά 61, Χολαργός

Πηγή: ftinapota.gr