Η γαστρονομική της κατεύθυνση ανέβασε αρκετά το κόστος του φαγητού, όποτε οι καινούργιες οικονομικές προτάσεις του εστιατορίου του Μεγάρου Μουσικής είναι ιδιαίτερα καλοδεχούμενες. Το Μέγαρο Μουσικής και το Μegaron Plus να ξεκινούν μια πλούσια πολιτισμικά χρονιά και το γεγονός ότι πλέον μπορείς να σετάρεις ένα ελαφρύ πιάτο κι ένα ποτήρι κρασί με € 19, ένα osso bucco με ένα ποτήρι κρασί με € 29, ή ένα πιάτο ζυμαρικών με ποτήρι κρασί και γλυκό με € 25 σου δίνει τη δυνατότητα να έρχεσαι στη «Fuga» πιο συχνά. Με την πρώτη ευκαιρία πάντως -μετά τη Συμφωνική μουσική του Θεοδωράκη, το αφιέρωμα στη Jacqueline de Romilly ή το Ergon Ensemble δοκιμάστε και τις νέες πιο ελληνότροπες δημιουργίες του συμβούλου σεφ Andrea Berton και του σεφ του εστιατορίου Pantaleo de Pinto. Eκείνο το κριθαράκι με αυγοτάραχο, ρόκα και λεμόνι ακούγεται πολύ καλό.

(Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 1, Αμπελόκηποι, 2107242979)


Πηγή: athinorama.gr