Αέρας Μεσογείου στη Γλυφάδα, η οποία υποδέχεται το βιομηχανικού look εστιατόριο Μimaya, με... ανοιχτή κουζίνα και μενού από τον chef Μιχάλη Ηρωγλίδη. Τα μαύρα ράφια γέμισαν με εκλεκτά deli προϊόντα Ελλήνων και ξένων παραγωγών όπως αλάτι Χαβάης, σπάνια είδη λαδιού και ποικιλία αρωματικών balsamico. Στην πλούσια κάρτα περιλαμβάνονται σαλάτες, risotti θαλασσινών και μανιταριών, φιλεταρισμένα φρέσκα ψάρια και αμερικάνικα Black Angus που θα πρωταγωνιστήσουν με την αξεπέραστη γεύση και ποιότητά τους. Πλούσια κάβα κρασιών.

 

Infos:

Τιμή €20-25.

Τρ.-Πέμ. από 18:00, Παρ., Κυρ. από 12:00, Κυρ. μόνο μεσημέρι.

(M. Mπότσαρη 8, Γλυφάδα, τηλ. 210 8944850)



Πηγή: athensmagazine.gr