Σουβλάκι και… design τελευταία πάνε χέρι-χέρι. Όλο και πληθαίνουν οι καλαίσθητοι -και λειτουργικοί- χώροι καθημερινής κρεατοφαγίας στην πόλη. Τελευταία άφιξη, το «Κalamaki Square» του Ηλία Ηλιόπουλου και του Γιάννη Φαρόπουλου στην Αγία Παρασκευή.

Καλαμάκια, κεμπάπ, κοτόπουλο και χοιρινό στο μαντέμι, μπριζολάκια και κεφτεδάκια στο μενού, λιτή επίπλωση, λευκό τουβλάκι και τοίχος-μαυροπίνακας στο χώρο. 

(Ευεργέτου Γιαβάση 3, Πλατεία Αγ. Παρασκευής, 2106000919).

Πηγή: Αθηνόραμα