Υλικά 

  • Αλεύρι  Μαλακό : 420 γρ. (2 ½ κούπες)
  • Ζαχαρούχος χυμός Λεμόνι : 200 γρ. (1 κούπα)
  • Βούτυρο: 230 γρ. (1 κούπα)
  • Αυγά: 2
  • Σόδα: 5 γρ. (1 κουταλάκι)
  • Αλάτι: 1 πρέζα

Εκτέλεση 

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και παίρνουμε ένα να ζυμάρι που δεν είναι ούτε  χυλός αλλά ούτε σφιχτή ζύμη.

Με δύο κουταλάκια παίρνουμε δόσεις από το μίγμα και τις βάζουμε σε λαδόκολλα με αρκετή απόσταση μεταξύ τους, καθώς το ζυμάρι θα απλώσει στο ψήσιμο.

Ψήνουμε στους 180 0 C για 12-15 λεπτά περίπου.