Υλικά
 

  • ½ κιλό κατσικίσιο χλωρό τυρί Σκοπέλου
  • 1 ποτήρι κατσικίσιο γάλα Σκοπέλου
  • 1 κουταλιά αλάτι
  • 1 ποτήρι ελαιόλαδο Σκοπέλου
  • ½ κιλό αλεύρι καλαμποκάλευρο

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά. Ρίχνουμε το μισό ποτήρι λάδι μέσα στο μείγμα, λίγο στο ταψί από κάτω και το υπόλοιπο λαδώνουμε το μείγμα στο ταψί. Η ζύμη να μην είναι σφιχτή. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα.