Κροστίνι με ντομάτα


Υλικά 

  • Χωριάτικο ψωμί ή μπαγκέτα: 1 μικρό καρβέλι 
  • Κομμένες φέτες ντομάτες: 2 μέτριες 
  • Ψιλοκομμένο σκόρδο: 2 σκελίδες 
  • Ξερή ρίγανη: 1 κουταλάκι 
  • Τριμμένη μοτσαρέλα: 5 - 6 κουταλιές 
  • Ελαιόλαδο: 4 κουταλιές 

Εκτέλεση

Κόβετε σε φέτες το ψωμί και με πινέλο το περνάτε με ελαιόλαδο και από τις δύο πλευρές. Τις αραδιάζετε σε ταψί και τις βάζετε στο γκριλ, να πάρουν ελάχιστο χρώμα. 
Τις βγάζετε, τις αναποδογυρίζετε και τις πασπαλίζετε με την μοτσαρέλα. Μοιράζετε από πάνω την ντομάτα και πασπαλίζετε με το σκόρδο και τη ρίγανη. Ξαναβάζετε στο γκριλ, για λίγα λεπτά, να λιώσει η μοτσαρέλα. 
Βγάζετε από το φούρνο σε πιατέλα και σερβίρετε αμέσως. 

Πηγή: radicio

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο