Υλικά

  • 250 γρ. φέτα
  • 300 γρ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
  • 4 αυγά
  • 250 γρ. νερό
  • 250 γρ. γιαούρτι
  • 4 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι

 

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι με αλάτι, αυγά, νερό, γιαούρτι

Λαδώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε το μείγμα. Ρίχνουμε τη φέτα θρυμματισμένη

Ψήνουμε στους 220 βαθμούς μέχρι να ροδίσει. Η αλευρόπιτα  με φέτα και γιαούρτι είναι έτοιμη