Υλικά

  • 8 πιπεριές πράσινες κέρατο
  • λάδι για το τηγάνισμα
  • 4-5 ντομάτες
  • μαιντανός
  • αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά τις πιπεριές , αφαιρούμε το κοτσάνι και τα σπόρια και τις κόβουμε σε κομμάτια.Αλατίζουμε και τις τηγανίζουμε σε λάδι, σε μέτρια φωτιά.

για τη σάλτσα

Πλένουμε τις ντομάτες, τις κόβουμε στη μέση και τις περνάμε από τον τρίφτη.Βάζουμε το λάδι σε τηγάνι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε τις ντομάτες.Προσθέτουμε το σκόρδο, τη ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και στο τέλος τον μαιντανό.Μαγειρεύουμε περίπου 4 λεπτά σε, δυνατή φωτιά, μέχρι να πήξει.Στο τέλος προσθέτουμε τις πιπεριές.Ανακατεύουμε.Έτοιμο…Βάζουμε σε πιάτο και σερβίρουμε με φέτα τριμμένη.