Υλικά

  • 300γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 300ml γάλα χλιαρό
  • 2 αυγά
  • 1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
  • 1/2 κ.γ μαγιά
  • 2 κ.γ αλάτι
  • 1 κ.γ ζάχαρη
  • 6 φέτες ζαμπόν
  • 6 φέτες τυρί
  • Σουσάμι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε το γάλα,την ζάχαρη,την μαγιά και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε τα αυγά,το λάδι,το αλεύρι και το αλάτι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να γίνει ένας σφικτός χυλός χωρίς σβόλους. 

Βουτυρώνουμε ένα στρογγυλό ταψάκι 24εκ περίπου και ρίχνουμε το μισό μείγμα.

Στρώνουμε σε όλη την επιφάνεια το ζαμπόν και το τυρί και από πάνω ρίχνουμε το υπόλοιπο μείγμα.

Το στρώνουμε καλά με ένα κουτάλι,πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο,στους 180 βαθμούς,μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια