Ιταλική κρέμα καραμελέ

Ιταλική κρέμα καραμελέ

Υλικά

γάλα 380γρ

ζάχαρη 300γρ

αυγα 5

κορν φλαουρ 80γρ

5 κ.σ. Τριμμένο κιτρινο τυρί

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε όλα υλικα στο μπλέντερ, ολα μαζι!
  2. Λαδωνουμε και αλευρωνουμε μια φορμα κεικ, και αδειαζουμε το μιγμα μας. Προθερμενουμε τον φουρνο στους 170 βαθμούς και ψηνουμε το μιγμα μας για 45 με 50 λεπτά.
  3. Μολις ψηθει, το αφηνουμε να κρυωσει, ξεφορμαρουμε,και απλωνουμε την επικαλυψη καραμελα. Κοβουμε σε κομματια επιθυμητα και σερβιρουμε.

Πηγή: artopoieiasyntages.blogspot.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο