Υλικά

  • 500γρ κρέμα γάλακτος
  • 200γρ τυρί κρέμα
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 200 γρ. πραλίνα
  • 100γρ φιστικια πίνατς με αλάτι
  • 1 συσκευασία μπισκότα πτι-μπέρ

Εκτέλεση

Χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα με το τυρί κρέμα, τη πραλίνα και τα φιστίκια χοντροσπασμένα .
Σε άλλο μπολ χτυπάμε την κρέμα σε σαντιγί . Ενώνουμε τα δύο μείγματα και το μείγμα του παγωτού μας είναι έτοιμο!
Για να φτιάξουμε σάντουιτς βάζουμε σε ένα ταψάκι μεμβράνη, και στρώνουμε τα μπισκότα με την καλή όψη προς τον πάτο και από πάνω .
Απλώνουμε το παγωτό και καπακώνουμε με τα υπόλοιπα μπισκότα.
Όταν παγώσει το παγωτό με ένα μαχαίρι κόβουμε στα χωρίσματα και έτοιμα τα σαντουιτσάκια

Α.Πετρετζίκης