Υλικά

για τη ζύμη:
• 5 κούπες χλιαρό νερό
• 3 βανίλιες
• 1 κ.σ. ζάχαρη
• αλεύρι φαριν απ (όσο χρειαστεί) για να έχει μορφή χυλού
• ελαιόλαδο

για πασπάλισμα:
• μέλι (όσο θέλετε)
• κανέλλα (όσο θέλετε)
• ζάχαρη (όσο θέλετε)

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ελαιόλαδο.
Όταν έχει κάψει καλά, ρίχνουμε την ζύμη με κουτάλα μαγειρέματος, σιγά σιγά, και στο ίδιο σημείο, να μην απλώνει!
Υπολογίστε ότι στο μικρό τηγανάκι χωράνε 4 κουταλιές.
Μόλις ροδίσουν και από τις δύο πλευρές, είναι έτοιμες!