Σπιτικό παγωτό γιαούρτι

 Σπιτικό παγωτό γιαούρτι

Υλικά

 

  • 450 γραμμάρια γιαούρτι  σακούλας 2%
  • 150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • 150 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
  • ξύσμα από 1 λεμόνι

 Εκτέλεση

Ρίχνουμε όλα τα υλικά  σε μπολ και τα χτυπάμε καλά με ένα σύρμα.
Παγώνουμε το παγωτό σε παγωτομηχανή, αν έχουμε. Διαφορετικά το βάζουμε σε μεταλλικό ή πλαστικό μπολ στην κατάψυξη για 6- 8 ώρες.

Χτυπάμε ελαφρά το μείγμα ανά μισή ώρα για 6 φορές για να παγώσει ομοιόμορφα.
Σερβίρουμε το παγωτό με σιρόπι φράουλα.

Πηγή: sidagi

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο