Δροσάτο λεμονογλυκό με ’digestive’ και γιαούρτι

Δροσάτο λεμονογλυκό με ’digestive’ και γιαούρτι

Υλικά

  • 400γρ μπισκότα τύπου 'digestive'
  • 150γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 
  • 1 γάλα ζαχαρούχο
  • χυμό ενός λεμονιού
  • Ξύσμα λεμονιού

Εκτέλεση

Τριβουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο μέχρι να γίνουν μια μάζα

Τα στρώνουμε ομοιόμορφα σε ενα μέτριο ταψάκι και τα πατάμε καλά με τα χέρια μας

Χτυπάμε για 1-2 λεπτά στο μίξερ το γιαούρτι με το ζαχαρούχο και το χυμό λεμονιού και στρώνουμε την κρέμα πάνω απο τα μπισκότα

Πασπαλίζουμε με ξύσμα λεμονιού και βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες πριν σερβίρουμε

Πηγή: olgascuisine

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο