Υλικά

  • 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 180 γρ. λευκή σοκολάτα
  • 1 συσκευασία γάλα ζαχαρούχο
  • 400 g μπισκότα digestive
  • 100 γρ. τριμμένη καρύδα
  • 150 γρ. αποξηραμένα cranberries

Εκτέλεση

Κόψτε τη σοκολάτα σε μικρούς κύβους.

Λιώστε το βούτυρο και τη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Μόλις λιώσει αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέστε το ζαχαρούχο γάλα.

Προσθέστε τα μπισκότα κομμένα σε κομμάτια μέτρια, ​​όχι τριμμένα. Προσθέστε τριμμένη καρύδα και cranberries και ανακατέψτε καλά.

Όταν  το μίγμα είναι έτοιμο, το αφήνετε στο πάγκο της κουζίνας για να κρυώσει, και στη συνέχεια να το μεταφέρετε σε μια φόρμα κέικ.

Τοποθετήστε τη στην κατάψυξη για 3 ώρες να παγώσει καλά και σερβίρετε.

Αποθηκεύστε το στην κατάψυξη.