Υλικά

  • 500γρ. φράουλες ώριμες
  • 250γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού

Eκτέλεση

Πλένουμε πολύ καλά και καθαρίζουμε τις φράουλες.

Ρίχνουμε στο μπλέντερ τις φράουλες, προσθέτουμε το γιαούρτι, το μέλι και το χυμό λεμονιού και τα πολτοποιούμε.

Μεταφέρουμε το μίγμα σε πλαστικά ποτηράκια είτε σε ειδικές θήκες για γρανίτες που υπάρχουν στην αγορά και παγώνουμε στην κατάψυξη για 4-5 ώρες. Απολαύστε!