Υλικά

  • 1 φλιτζάνι μασκαρπόνε
  • 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
  • 1 κουταλιά της σούπας λικέρ φρούτων
  • 1 φλιτζάνι λευκό κρασί φρουτώδες
  • 2 φλιτζάνια φράουλες
  • 2 ασπράδια αυγών
  • 2 φύλλα ζελατίνης
  • 1 1/4 του φλιτζανιού κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Μουλιάζουμε σε κρύο νερό τα φύλλα ζελατίνης. Στραγγίζουμε τη ζελατίνη και την βάζουμε στο κρασί. Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε για 2 λεπτά τη ζελατίνη μέχρι να διαλυθεί. Αφού κρυώσει το βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα. Χτυπάμε τα ασπράδια αυγών σε μαράγκα.

Ανακατεύουμε το τυρί με το λικέρ και το κρασί και στη συνέχεια προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τη μαρέγκα. Αφήνουμε τη μους για 4 ώρες στο ψυγείο. Κόβουμε τις φράουλες σε φέτες και τις μοιράζουμε στα μπολ.

Βάζουμε από πάνω από 2 κουταλιές μους και τέλος γαρνίρουμε με λίγες φράουλες.