Υλικά

  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 3 αυγά
  • μπισκότα miranda
  • κανέλα
  • 1 κουταλιά μέλι
  • 1 γιαούρτι {κεσεδάκι}
  • 1 ποτήρι αναρη ή ρικότα
  • καρύδια
  • 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

Χτυπάμε το μέλι, τα μπισκότα και τα καρύδια. Σε ένα μεγάλο πυρέξ βάζουμε το μίγμα μας. Χτυπάμε το ζαχαρούχο, τα αυγά, το γιαούρτι και την αναρή ή ρικότα με το χυμό λεμονιού.

Βάζουμε από πάνω από τα μπισκότα την κρέμα μας. Βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα. 

Αν θέλετε γαρνίρετε με μαρμελεδα της αρεσκείας σας.