Υλικά

  • 1 μήλο καθαρισμένο και τριμμένο στον τρίφτη
  • 1/2 φλυτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 2 κ. σ. ούζο
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 3/4 φλυτζ. νερό
  • Σπορέλαιο

 για το γαρνίρισμα

  • Κανέλα
  • Καρύδια
  • Μέλι

Εκτέλεση

Ανακατεύεις όλα τα υλικά μαζί, μέχρι να γίνουν ένας χυλός. Ρίχνεις τον χυλό σε καυτό λάδι, κουταλιά- κουταλιά.

Τηγανίζεις, γυρίζοντας και από τις δυο μεριές.

Μόλις οι τηγανίτες είναι έτοιμες, τις βάζεις σε πιατέλα, ρίχνεις ζεστό μέλι και πασπαλίζεις με κανέλα και καρύδια.