Υλικά

  • 1 κγ βούτυρο
  • 225 γρ κουβερτούρα
  • 225 γρ κρέμα γάλακτος
  • ½ κγ κανέλα
  • 2 κγ εσπρέσο
  • ¼ αλάτι
  • Σκόνη κακάο
  • Αλεσμένο καρύδι

Εκτέλεση

Σ ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε τη κρέμα γάλακτος, τη κανέλα, τον εσπρέσο, το αλάτι. Στο μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και την προσθέτουμε στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.

Βουτυρώνουμε τη φόρμα και βάζουμε το μείγμα μας το οποίο αφήνουμε όλο το βράδυ μέσα στο ψυγείο. Όταν το βγάλουμε από το ψυγείο το πασπαλίζουμε με το τριμμένο καρύδι και την σκόνη κακάο.