Υλικά

  • 100 γρ. σταφίδες
  • 200 γρ. σουσάμι
  • 2 κ.σ. λάδι
  • 100 γρ. σταρένιο αλεύριξύσμα από ένα πορτοκάλι
  • μέλι
  • νερό

Εκτέλεση

Χτυπάμε το λάδι με το μέλι και μισό φλιτζάνι νερό. Αδειάζουμε σ’ ένα μπολ, προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού τις σταφίδες (μουλιασμένες σε νερό) και το σουσάμι αφού το έχουμε πλύνει και το έχουμε καβουρδίσει.

Ρίχνουμε το αλεύρι. Σ’ ένα ταψί αλειμμένο με λάδι αδειάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε για περίπου μισή ώρα σε μέτρα φωτιά.

Κόβουμε σε κομμάτια το μείγμα.