Δροσερό Πασχαλινό Γλυκό Ψυγείου σε 15'

 Δροσερό Πασχαλινό Γλυκό Ψυγείου σε 15’

Υλικά 

  • 1.200 γρ. τυρί κρέμα BUKΟ
  • 100 γρ. βούτυρο 
  • 800 γρ.  γλυκά του κουταλιού ή φρούτα
  • 3 κρόκοι αυγού 
  • 120 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 150 γρ.  κουβερτούρα 

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε το τυρί με την άχνη και το πολύ μαλακό βούτυρο που έχουμε προηγουμένως ανακατέψει με τη σοκολάτα. Ρίχνουμε τους κρόκους. Όταν σχηματιστεί μια λεία κρέμα ρίχνουμε τα φρούτα ή τα γλυκά του κουταλιού.

Ανακατεύουμε πολύ καλά. Σε μια βαθιά φόρμα τοποθετούμε ένα τουλουπάνι μεγαλύτερο από τη φόρμα, βάζουμε μέσα το μείγμα και το αφήνουμε στο ψυγείο για 6 ώρες τουλάχιστον. Ξεφορμάρουμε και αφαιρούμε το τουλουπάνι.

Το διατηρούμε στο ψυγείο και σερβίρουμε με σως σοκολάτας.
 

Πηγή: glykes-alchimies

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο