Υλικά

  • 250 ml κρέμα γάλακτος 
  • 300 gr τυρί κρέμα 
  • 5 κουταλιές σούπας ζάχαρη άχνη 
  • 1 συσκευασία μερέντα 400gr 
  • 10 φράουλες κομμένες σε μικρά κομματάκια 

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος και την ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνει μια αφράτη κρέμα σαν γιαούρτι.

Στρώνουμε σε ένα  ποτήρι με τη σειρά μερέντα, κρέμα και φράουλες και ξανά μερέντα, κρέμα και φράουλες, φροντίζοντας να έχουν το ίδιο πάχος οι στρώσεις
Τελειώνουμε με κρέμα και γαρνίρουμε με ξηρούς καρπούς ή πουράκια σοκολάτας (προαιρετικά)

*Αν θέλουμε ένα δροσερό αποτέλεσμα βάζουμε για 10 λεπτά  τα γλυκά μας στο ψυγείο