Υλικά

  • 250 ml  γάλα
  • 1 φλιτζάνι καφέ 
  • 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
  • 2 σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πηκτίνη
  • 10 παγάκια 
  • Σιρόπι σοκολάτας

Εκτέλεση


Βάλτε σε ένα μίξερ τα παγάκια, το γάλα και τον καφέ.

Προσθέστε τη ζάχαρη και πηκτίνη και ανακατέψτε σε υψηλή ταχύτητα.

Μόλις θρυμματιστούν τα παγάκια είναι έτοιμο.

Ρίχνουμε το μίγμα σε ποτήρια και γαρνίρουμε το Frappuccino με σαντιγί και σιρόπι  σοκολάτας και σερβίρετε αμέσως.