Υλικά  

 

  • 1 συσκευασία φυτικής σαντιγύ ή 330 ml κρέμα γάλακτος πλήρης, κρύα από το ψυγείο
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 κούπα εβαππορέ γάλα 
  • 2 πακέτα πτι μπερ ολικής άλεσης
  •  Προαιρετικά ένα σακουλάκι σταγόνες σοκολάτας

Εκτέλεση

Χτυπάμε την σαντιγύ στο μίξερ να γίνει σφιχτή. Ρίχνουμε το ζαχαρούχο,το εβαπορέ και τις σταγόνες σοκολάτας,  και ανακατεύουμε με μια σπάτουλά να ομογενοποιηθεί. 

Στρώνουμε μια στρώση από τα μπισκότα σε ένα ταψάκι ή τάπερ, ρίχνουμε την κρέμα που ετοιμάσαμε και από πάνω στρώνουμε και τα υπόλοιπα μπισκότα. Βάζουμε το ταψάκι στην κατάψυξη να παγώσει.