Υλικά

  • 200 ml κρέμα γάλακτος
  • 120 ml συμπυκνωμένο ζαχαρούχο γάλα
  • 12 μπισκότα

Εκτέλεση

Ξεκινήστε από την προετοιμασία του παγωτού : χτυπήστε την κρέμα γάλακτος με ένα ηλεκτρικό μίξερ, στη συνέχεια, προσθέστε το συμπυκνωμένο γάλα απαλά με μια σπάτουλα. Βάλτε το μίγμα σε ένα αεροστεγές δοχείο και τοποθετήστε το στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.

Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, αφήστε το παγωτό σε θερμοκρασία δωματίου για δύο λεπτά. Με ένα κουτάλι πάρτε μια μπάλα και τοποθετήστε τη σε ένα μπισκότο , σκεπάζετε  με ένα άλλο μπισκότο και πιέζετε απαλά για να σχηματιστεί το παγωτό μπισκότο.