Υλικά

  • 15 μεγάλα μπισκότα Oreo
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 4 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
  • 1 βανίλια
  • 430 γρ. άσπρη σοκολάτα κουβερτούρα

Εκτέλεση

Αρχίζετε χτυπώντας στο μίξερ το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη και τη βανίλια μέχρι να γίνει ένα μείγμα λείο.

Στη συνέχεια λιώνετε σε μπεν μαρί την άσπρη σοκολάτα ανακατεύοντας συνεχώς. Παίρνετε τα μπισκότα Oreo και τα κόβετε σε κομμάτια. Ρίχνετε τη λιωμένη λευκή σοκολάτα και τα 3/4 των μπισκότων Oreo εντός του μείγματος του τυριού. Απλώστε το πιο πάνω μείγμα μέσα σε ένα ταψί.

Βάλτε στην επιφάνεια του μείγματος τα υπόλοιπα μπισκότα πιέζοντας τα ελαφρά. Βάλτε το ταψί στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες. Κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια και τα σερβίρετε!