Υλικά 

  • 1/2 κούπα λάδι καρύδας
  • 1/2 κούπα φυστικοβούτυρο
  • 1/2 κούπα φυτικό γάλα
  • 1 κούπα ζάχαρη καρύδας (εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και σιρόπι σφενδάμου)
  • 1/4 κούπας ωμή σκόνη κακάο
  •  1κτ γλυκού βανίλια
  • 1/2 κτλ γλυκού αλάτι
  • 1,5 κούπα βρώμη
  • 1,5 κούπα μίξ ηλιόσπορους, κολοκυθόσπορους, κουκουνάρι, σουσάμι και λίγα καρύδια

Εκτέλεση

Βράζει σε μέτρια φωτιά το λάδι καρύδας, το φυστικοβούτυρο, τη ζάχαρη καρύδας, το κακάο και τη βανίλια για περίπου 4 λεπτά ανακατεύοντας καλά για να διαλυθούν τα υλικά.

Αφού κλείσεις τη φωτιά προσθέτεις και το απόσταγμα βανίλιας.

Χωρίζεις το μείγμα σε 2 μπολάκια: στο ένα προσθέτεις τη βρώμη και στο άλλο τους σπόρους και ανακατεύεις καλά μέχρι να καλυφθούν όλα με τη σοκολάτα.

Απλώνεις λαδόκολλα σε ένα μεγάλο δίσκο.

syntagesmekefi.gr