Υλικά

  • Μισό λίτρο παγωτό βανίλια
  • 250 γραμμάρια αμυγδαλόψυχα
  • 50 γραμμάρια φρέσκο γάλα
  • Δύο αυγά
  • Λίγο αλεύρι

Εκτέλεση

Χωρίζουμε το παγωτό σε μπάλες, τις αλευρώνουμε και τις βάζουμε στην κατάψυξη για δύο ώρες. Χτυπάμε το γάλα με τα αυγά και περνάμε τις μπάλες από το μείγμα και από το αλεσμένο αμύγδαλο.

Ξαναμπαίνουν στην κατάψυξη για άλλες δύο ώρες και μετά το τηγανίζουμε σε μπόλικο σπορέλαιο μέχρι να χρυσίσει.

sidagi.gr