Υλικά

 

  • 312 γρ. γεμιστά μπισκότα σοκολάτας
  • 100 γρ. λιωμένο βούτυρο
  • 250 γρ. τυρί μασκαρπόνε σε θερμοκρασία δωματίου
  • 300 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
  • 360 γρ. πραλίνα φουντουκιού
  • φουντούκια για το τελειώμα

Εκτέλεση

Στο μούλτι τρίβουμε τα μπισκότα και προσθέτουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Σε μια φόρμα διαμέτρου 20 εκ. απλώνουμε το μείγμα και το πατάμε  καλά. Βάζουμε στο ψυγείο.

Για τη γέμιση αφρατεύουμε στο μίξερ τα τυριά και προσθέτουμε την πραλίνα. Ανακατεύουμε πολύ καλά στο μίξερ και απλώνουμε το μείγμα στη φόρμα πάνω από το μπισκότο.

Πασπαλίζουμε με φουντούκια προεραιτικά και βάζουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες και είναι έτοιμο για κατανάλωση.

glykoalmyro.gr