Υλικά Συνταγής

  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
  • 200 γρ. από τα μπισκότα που σας αρέσουν, χοντροκομμένα

Εκτέλεση συνταγής

Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει. Προσθέτετε το γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομοιογενοποιηθούν τα υλικά.

Ρίχνετε το μείγμα σε μπολ, σκεπάζετε με μεμβράνη και το αφήνετε στην κατάψυξη 4 ώρες. Το βγάζετε και το ξαναχτυπάτε άλλη μια φορά. Το μεταφέρετε και πάλι στο δοχείο φύλαξης, ρίχνοντάς το σε 3 δόσεις, ώστε να πασπαλίσετε ενδιάμεσα με το χοντροκομμένο μπισκότο. Ξαναβάζετε στην κατάψυξη για άλλες 4 ώρες.