Υλικά συνταγής

  • 1 συσκευασία μπισκότα πτι μπερ ή μιράντα, σπασμένα σε κομματάκια
  • 250 γρ. φρέσκο βούτυρο
  • 220 γρ. κουβερτούρα σε κομμάτια
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 3 κουταλιές της σούπας κακάο
  • 3 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη

Εκτέλεση συνταγής

Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί μαζί με το βούτυρο. Την αδειάζετε σε μεγάλο μπολ, προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύετε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί  το μείγμα.

Προσθέτετε τα μπισκότα, τη ζάχαρη και το κακάο και ανακατεύετε. Απλώνετε ένα φύλλο αντικολλητικό χαρτί και μεταφέρετε το μείγμα. Του δίνετε μακρόστενο, κυλινδρικό σχήμα και κλείνετε τις άκρες καλά. Τυλίγετε το ρολό σε αλουμινόχαρτο και το βάζετε στην κατάψυξη όσο χρειαστεί για να παγώσει και να σφίξει τελείως.