Υλικά: 

  • 2 κσ φυτικό Λάδι για τηγάνισμα 
  • 2 σκελίδες Σκόρδο, ψιλοκομμένες 
  • 1 Τσίλι, ψιλοκομμένο (προαιρετικά) 
  • 100g Κοτόπουλου στήθος, ψιλοκομμένο 
  • 1 κσ Σως Ψαριών BLUE DRAGON 
  • 1/4 κσ Ζάχαρη 
  • 1 κσ Σως Σόγιας Light BLUE DRAGON 
  • 225g Ρύζι, βρασμένο 
  • 1 Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 
  • 1/2 Πιπεριά κόκκινη ή κίτρινη, κομμένη σε λωρίδες

Εκτέλεση: 

Ζεστάνετε το λάδι σ’ ένα τηγάνι wok ή τηγάνι. Προσθέστε το σκόρδο με το τσίλι και σοτάρετε για 1 λεπτό. Προσθέστε το κοτόπουλο, τη σως ψαριών, τη ζάχαρη και την ελαφριά σως σόγιας και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά μέχρι το κοτόπουλο να ροδίσει. 

Προσθέστε το βρασμένο ρύζι, το κρεμμύδι και τη πιπεριά και ανακατέψτε για να αναμειχθεί. Σερβίρετε σε μια πιατέλα.