Υλικά:  

  • 2 κσ φυτικό Λάδι 
  • 500g Μοσχαρίσιο κόντρα φιλέτο, κομμένο σε λεπτές φέτες 
  • 50g Κάσιους 
  • 1 κσ  Σουσαμέλαιο BLUE DRAGON 
  • 4 Μανιτάρια, κομμένα σε φέτες 
  • 1 κγ Ζάχαρη άχνη 
  • 1 κσ  Σως Σόγιας Light BLUE DRAGON 
  • 1 φακελάκι Teriyaki Stir-Fry Σως BLUE DRAGON 
  • 1 πακέτο Σπανάκι, πλυμένο

Εκτέλεση:

Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα γουόκ και σοτάρετε την μπριζόλα σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας για 1-2 λεπτά. Απομακρύνετε την με μια τρυπητή κουτάλα και αφήστε την στην άκρη. 

Στο υπόλοιπο λάδι ροδίστε τα κάσιους για 1 λεπτό. Απομακρύνετε την με μια τρυπητή κουτάλα και αφήστε τα σε χαρτί κουζίνας.
Προσθέστε το Σουσαμέλαιο BLUE DRAGON και τα μανιτάρια στο γουόκ και σοτάρετε για 2 λεπτά. Κατόπιν προσθέστε τη ζάχαρη, τη Σως Σόγιας Light BLUE DRAGON με 2 κουταλιές της σούπας νερό και συνεχίστε για 1 λεπτό. 

Τέλος προσθέστε τη Teriyaki Stir-Fry Σως BLUE DRAGON στο γουόκ, το μοσχαράκι, το σπανάκι και τα κάσιους. Σοτάρετε μέχρι το σπανάκι να μαραθεί και στη συνέχεια σερβίρετε σε ένα πιάτο με ρύζι γαρνίροντας με λίγα χοντροκομμένα κάσιους.