Κοτόπουλο Μεξικανικέν με νάτσος

Κοτόπουλο Μεξικανικέν με  νάτσος

Υλικά:

  • 5 φλιτζάνια τορτίγιας, σπασμένες σε μεγάλα κομμάτια
  • 4 φλιτζάνια στήθος κοτόπουλου, βρασμένο και κομμένο σε λωρίδες
  • 500γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας, πικάντικη
  • 200γρ. καλαμπόκι
  • 1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • 1 φλιτζάνι τυρί τσένταρ

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180οC.
Λαδώνουμε ελαφρώς ένα ορθογώνιο ταψί και στρώνουμε στον πυθμένα 3 φλιτζάνια από τις τορτίγιας.
Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε το κοτόπουλο, τη σάλτσα ντομάτας, το καλαμπόκι, την κρέμα γάλακτος και το αλεύρι. Ανακατεύουμε απαλά, και στρώνουμε το μίγμα πάνω από τις τορτίγιας.
Ψήνουμε το φαγητό μας για 25 λεπτά. Τοποθετούμε στην επιφάνεια τα υπόλοιπα 2 φλιτζάνια τορτίγιας και το τριμμένο τυρί. Ψήνουμε για ακόμη 5-10 λεπτά, και σερβίρουμε αμέσως. Μπορούμε να γαρνίρουμε αυτό το πιάτο με φρέσκα λαχανικά, όπως καλαμπόκι, πιπεριά, και ψιλοκομμένο μαϊντανό. Καλή Όρεξη!

Πηγή: xs-recipeς

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο