Πεντανόστιμη αλμυρή γαλατόπιτα

Ζεσταίνουμε το γάλα σε κατσαρόλα. Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά, το αλεύρι, το σιμιγδάλι, το αλάτι, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο.
 
Παίρνουμε λίγο από το ζεστό γάλα και αραιώνουμε ανακατεύοντας τα αυγά. Όλο μαζί το ρίχνουμε στη κατσαρόλα με το γάλα, αφήνουμε να δέσει ελαφρά ανακατεύοντας με σύρμα σε χαμηλή φωτιά. Τέλος προσθέτουμε το βούτυρο. 
 
Λαδώνουμε ταψί 36 εκατοστών. Απλώνουμε ένα ένα ακτινωτά τα φύλλα βουτυρώνοντας τα ή λαδώνοντας τα καλύπτοντας τη βάση του ταψιού καλά. Αδειάζουμε την ελαφριά κρέμα. Γυρίζουμε προς τα μέσα τα φύλλα που προεξέχουν στο ταψί.
 
Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο  φούρνο στους 180 C για περίπου 45’ ωσότου κάνει κρούστα και ροδίσουν τα φύλλα.
 
Προς το τέλος του ψησίματος πασπαλίζουμε κεφαλοτύρι και φέτα τριμμένη και αφήνουμε για λίγο στο φούρνο την πίτα να ροδίσει.

Mερίδες 10
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος ψησίματος 45 λεπτά

Πηγή: argiro.gr