Ταραµοκεφτέδες Υλικά

150 γραμμ. ταραμά
150 γραμμ. μπαγιάτικο ψωμί
4 κ.σ. αλεύρι
2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1/2 κ.γλ. δυόσμο
πιπέρι2 κ.σ.
ελαιόλαδο

Εκτέλεση

1. Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό και το στύβουμε. Το ψιχουλιάζουμε σε ένα μπολ. Κατόπιν προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από το κρεμμύδι.
 
2. Σε τηγάνι με 2 κ.σ. ελαιόλαδο ροδίζουμε το κρεμμύδι, να γλυκάνει. Το αφήνουμε να κρυώσει και το προσθέτουμε στο μείγμα. Ζυμώνουμε πολύ καλά.
 
3. Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί για λίγο ώστε να αρωματιστεί καλά.
 
4. Σε καυτό ελαιόλαδο τηγανίζουμε κουταλιά κουταλιά από το μείγμα του ταραμά. Αν είναι αραιό προσθέτουμε ελάχιστο αλεύρι (για να μη διαλύονται οι ταραμοκεφτέδες) και ζυμώνουμε ξανά. Τους αφήνουμε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί.

μερίδες 4
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος 5 λεπτά


Πηγή: argiro.gr