Ρυζότο με άγριο ρύζι και σπανάκι

 1/2 kg σπανάκι
 200 γρ. άγριο ρύζι
 1 κρέμα γάλακτος
 1 κρεμμύδι
 παρμεζάνα
 σκόρδο σκόνη
 αλατοπίπερο
 πάπρικα
λάδι
1 ποτήρι λευκό κρασί

Βάζουμε λάδι στην κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε ελαφρά το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. Προσθέτουμε το ρύζι στο λάδι και το τσιγαρίζουμε και αυτό.
Ρίχνουμε και το σπανάκι στην κατσαρόλα για να μαραθεί και το αφήνουμε να βγάλει τα υγρά του. Μόλις αρχίσουν να εξατμίζονται τα υγρά τοτε σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε νεράκι για να αρχίσει να βράζει το ρύζι. Μόλις δούμε ότι το ρύζι έχει βράσει τότε προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τα μπαχαρικά και τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση. Σερβίρουμε με την παρμεζάνα.