Μπριζολάκια με σάλτσα    
Υλικά:
  • 8-10 μπριζολάκια
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ηλιέλαιο
Για τη σάλτσα
  • 2 ντομάτες τριμμένες
  • 5 ντοματάκια κομμένα
  • 1/2 κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο τριμένη
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη
  • Θυμάρι

Εκτέλεση:

  1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι με το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα σοτάρουμε.
  2. Προσθέτουμε το αλατοπίπερο, τη ρίγανη και το θυμάρι.
  3. Ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να βράσουν. Αν χρειαστεί βάζουμε λίγο νεράκι.
  4. Πλένουμε τα μπριζολάκια, τα αλατοπιπερώνουμε, τα ραντίζουμε με λίγο λάδι και τα ψήνουμε.
  5. Σε ένα πιάτο βάζουμε τα μπριζολάκια και πάνω τη σάλτσα.
  6. Σερβίρουμε.

Πηγή: lovecooking.gr