Μπακαλιαροκροκέτες με μπύρα Υλικά:
  • 500 γρ. ξαλμυρισμένο μπακαλιάρο
  • 1 αυγό
  • 2 ξερά κρεμμύδια (λιωμένα στο μούλτι)
  • 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα μαζί με τα φύλλα τους
  • ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • ½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • Αρκετό φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 250 γρ. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κουτί μπίρα (330 ml)


Εκτέλεση:

  1. «Μαδάμε» τον μπακαλιάρο σε πολύ ψιλά κομματάκια και τον ανακατεύουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  2. Αφήνουμε το μείγμα για ½ ώρα στο ψυγείο και έπειτα πλάθουμε σε μπαλίτσες.
  3. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι αφού τα αλευρώσουμε πρώτα.



Πηγή: lovecooking.gr