Λαυράκια στο φούρνο με σάλτσα μουστάρδας και μυρωδικά Υλικά:

1 κιλό λαυράκια
1/2 φλ. ελαιόλαδο
Μπόλικο νεράκι
1 λεμόνι (χυμός)
2 κ.σ. μουστάρδα
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Σκορδάκι
Μαϊντανός φρέσκος για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:

Πλένουμε τα λαυράκια και τα απλώνουμε στη σειρά σε ένα πυρέξ.
Σε ένα νεροπότηρο ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε τα ψάρια. Ας μην τα καλύψει το νερό, γιατί έτσι κι αλλιώς θα τα γυρίσουμε να πάρουν τη σαλτσούλα κι από τις 2 πλευρές!
Δεν θέλουμε να βράσουν, αλλά να έχουν μια ωραία τραγανή πετσούλα από πάνω.
Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά περίπου, γυρίζοντας και από τις 2 μεριές, μέχρι να γίνουν ελαφρώς τραγανές οι πετσούλες!


Πηγή: lovecooking.gr