Σουβλάκι από μοσχαρίσιο φιλέτο και λαχανικά σε λευκή σάλτσα παρμεζάνας  
Υλικά:
800 γρ. φιλέτο μοσχαρίσιο, κομμένο σε μέτριους κύβους
3 πιπεριές πολύχρωμες, κομμένες σε μέτρια τετράγωνα κομμάτια
8 τοματίνια τσέρι
8 φρέσκα μανιτάρια μικρού μεγέθους
300 ml κρέμα γάλακτος 35%
150 γρ. παρμεζάνα
120 γρ. βούτυρο
Ανάλογο αλάτι και πιπέρι

Eκτέλεση:


Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και περνάμε τους κύβους σε ξύλινα ή σε μεταλλικά σουβλάκια, εναλλάξ με τα λαχανικά.
Ρίχνουμε σε ένα φαρδύ αντικολλητικό μαντεμένιο τηγάνι 2 κουτ. σούπας βούτυρο και ψήνουμε τα σουβλάκια.
Σε ένα βαθύ σκεύος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, το υπόλοιπο βούτυρο και την παρμεζάνα και βράζουμε όλα τα υλικά σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία μέχρι να δέσουν.
Όταν τα σουβλάκια ψηθούν τα περιχύνουμε με τη σάλτσα.
Σερβίρουμε με ζυμαρικά ή πατάτες τηγανιτές.


Πηγή:  αργιρο.γρ