Τσιπούρες Μυκόνου Υλικά:

4 τσιπούρες μετρίου μεγέθους
3 ώριμες ντομάτες αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες.
100 γρ. ελιές χωρίς το κουκούτσι κομμένες σε ροδέλες
½ κούπας ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

Αφού έχουμε καθαρίσει καλά τις τσιπούρες, τις στραγγίζουμε και τις αλατίζουμε.
Καθαρίζουμε τις ντομάτες από τα φλούδια και τα κουκούτσια και τις ψιλοκόβουμε.
Τοποθετούμε μέσα στην κατσαρόλα, προσθέτουμε αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ελαιόλαδο και τις βράζουμε για μερικά λεπτά.
Τοποθετούμε τις τσιπούρες στην κατσαρόλα μαζί με τις ελιές και βράζουμε μέχρι να ετοιμαστεί το ψαράκι μας.
Προαιρετικά προσθέτουμε φέτα!

Διάρκεια: 30 λεπτά & 45 λεπτά βράσιμο

Πηγή: Lovecooking.gr