Κοτόπουλο μίνι σουβλάκι σε καλοκαιρινή μαρινάδα
Υλικά:

3 κομμάτια φιλέτο από στήθος κοτόπουλου
2 κρεμμύδια
2 ντομάτες
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. γιαούρτι
1 κ.σ. ξίδι
Αλάτι, πιπέρι
Κλαδάκια δεντρολίβανου


Εκτέλεση:
 
1. Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρούς κύβους και τους βάζουμε σε μπολ. Χτυπάμε στο μπλέντερ τα κρεμμύδια, τις ντομάτες και τα μυρωδικά μέχρι να πολτοποιηθούν. Τέλος προσθέτουμε το λάδι, το γιαούρτι και το ξίδι. Ανακατεύουμε καλά.
2. Αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε τη σάλτσα στο κοτόπουλο. Αφήνουμε στο ψυγείο το
λιγότερο για 2 ώρες ( 12 ώρες είναι το ιδανικό).
3. Καθαρίζουμε μέχρι τη μέση τα κλαδάκια του δεντρολίβανου και περνάμε 2-3 κομμάτια κοτόπουλου. Ψήνουμε γύρω στα 5΄ από κάθε πλευρά, για να μείνουν ζουμερά.


Πηγή: argiro.gr