Κριθαράκι με κρέας και μπαχαρικά
Υλικά

500g κριθαράκι χονδρό MISKO
500g συκωτάκια ψιλοκομμένα
150g μανιτάρια σε φέτες
½ φλιτζάνι λευκό κρασί
κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά αλεύρι
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
τριμμένο κεφαλοτύρι

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με το λάδι σοτάρετε το κρεμμύδι. Προσθέτετε τα συκωτάκια και τα σοτάρετε για 5 λεπτά. Προσθέτετε το αλεύρι, τα μανιτάρια και το αλατοπίπερο και τα σοτάρετε για 3 λεπτά. Σβήνετε με το κρασί και σιγοβράζετε το μείγμα μέχρι να πήξει. Παράλληλα, βράζετε τα ζυμαρικά και τα στραγγίζετε. Ανακατεύετε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα, πασπαλίζετε με κεφαλοτύρι και σερβίρετε ζεστά. 

Πηγή: argiro.gr