Μοσχαράκι στο γουόκ με βλαστάρια μπαμπού και λαχανικά
Υλικά:

2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι
½ κιλό μοσχάρι κιλότο, κομμένο σε λεπτές φέτες
4 κουταλιές της σούπας σόγια σως
2 κόκκινες πιπεριές σε λωρίδες
Μία κονσέρβα βλαστάρια μπαμπού
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένο
Αλάτι

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι γουόκ. Προσθέτουμε το μοσχαράκι και τηγανίζουμε για 7 λεπτά σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας συχνά μέχρι να ροδοκοκκινίσει. Ρίχνουμε τη σόγια σως, τα βλαστάρια μπαμπού και μαγειρεύουμε για άλλα 8 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως με τη συνοδεία λευκού ρυζιού.


Πηγή: lovecooking.gr